release tension sebentar

sumpah pening ngadap litar analog berjam-jam lmenye tp still x tau mcm mne bley dpt equation yg bnyk, x logik & x msuk akal apetah lagi nk msuk otak. bkn nk mrungut tp pdn muke diri sendiri lecturer ngajar xnk dgr, x phm xnk tnye, ade klas ponteng & ble tnye "klu final nnt x bley jwb cmne?" dgn slmbe lecturer tu mjawab, "awk tggl je la, hehehe". Percayalah, beliau bkn perli, tp gelak dgn ikhlas, series INNOCENT. x tpo. ni bkn mbawa mksud yg sebaliknye.


pnjg kn perenggan ptama. juz nk komplen betape ak mmg x ready nk jwb paper analog mlm isnin ni. subjek laen bley trime lg tp mmg analog killer paper for this sem x tpo pnye.

oh, care2 release tension adlh dgn mgoogle vid2 zaman kanak2 riang di utube. prnh dgr CHIQUITITAS x? klu x bmkne korang xde astro ceria xpn xde adk2 kecik & mgkn korang bfikiran sgt matang.


ABRE, ENTRA yg mbawa mksud, "moh le msuk!"


REBELDE. x tau pe mksud. cri kt google translate pn x jmpe.


one of the kapel dlm cite ni. laki mate chantek & awek cun.


kapel lg 1. smpai skang ak still rse bdk laki tu muke die mcm michael ballack.


lps ni jemur baju bole joget2 smbl mnari lagu ni.


ske gle bdk pmpuan kecik tu. maria klu x silap nme die. comel2.


ok, tu je kot vdeo best yg ade. klu nk cri yg ade eng. sub mmg x jmpe la. klu dh rse release tension tu, pegi la tensionkn blk diri anda dgn mngadap buku2 tebal yg boring itu.

One thought on “release tension sebentar