SHINee

ak rse sume org tau dlm bnyk group korea yg ade, ak mnt Super Junior je kot.

2 pn dh x larat cuz rmai sgt, 13 org tu.

dsebbkn konsert SS2 kt msia hr 2 sgt dahsat,
rmai la plak group2 k-pop nk dtg msia.
pg td wdad bg tau, bln 5 ni SHINee nk dtg,
tp just buat fans meeting je la, no concert.

siyesly, ak tau la group ni wjud,tp buat bodo je la.
tp dh wdad ajk g fans meeting, ak pn dload la lgu group ni.
takat ni dload lgu je dlu, nk wat research xde mse, nk fnal dh kot.

ok la gak lgu die, not bad,sedap la telinga mdengar.
oh tdak, ak xnk la jd mangek korea sgt.

4 thoughts on “SHINee

azyan azilah said...

ske shinee sebab ada taemin dan minho. ok,setakat itu sahaja sebab lagu die biasa2 je. admit,mmg lagu suju lagi sedap. tp xlarat nak minat suju coz ramai sgt minat suju. jadi minat taemin dan minho je sebab taemin sangat cumel bile menari dan minho sangat ensem bila senyum tapi die jarang senyum jadi bile minho senyum nampak hensem gilak. haaa~~~ lega dapat luah. hahahahahahaha.


ok stop. back to japan,manga and anime please yan.

da~

.waniey ninnie. said...

shinee!
ring ding dong ding cikidin din ding~
suke3!

Ryehanah Ramirez said...

kak yan: hahah. rilek2.

waniey: sjk ble plak ko lyn korea ni? ish3.

Mc said...

jonghyun aku punye, muahaha.